Career

Nyugdíj-kiegészítés, akár heti egyszeri ráéréssel!

Tudta, hogy Magyarországon a medián nyugdíj 117 500 Ft? Ez a szám fejezi ki a legjobban, mennyit kap kézhez az átlag nyugdíjas. A jól megérdemelt nyugdíjas éveknek nem a nélkülözésről, hanem a családról és az unokákról kell szólnia.

Nem csupán ügyfeleink otthonait, de működésünket is a patyolat tisztaság jellemzi. A Keleti Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet segítségével garantáljuk, hogy Ön minden munkaórát 100%-ig transzparens foglalkoztatási formában tölti. Ahhoz, hogy nyugdíjas szövetkezeten keresztül kedvező feltételek mellett munkát vállalhasson, a törvény előírása szerint előbb taggá kell válnia. Ennek van egy egyszeri 1000 forintos díja, az ún. szövetkezeti részjegy. Ez a pénz továbbra is az Öné marad. Ha úgy dönt, hogy már nem szeretne munkát vállalni, a szövetkezetből való kilépéskor visszafizetjük.

Éljen és dolgozzon
a komfortzónájában.

Munkavégzése nem csak átlátható, de Magyarország legelőnyösebb adózási feltételeivel sokkalta jövedelmezőbb is: a bruttó béréből mindösszesen 15% személyi jövedelemadó kerül levonásra, ezáltal több pénz marad az Ön zsebében.

Döntse el, milyen munkakörben szeretne dolgozni. Az egyéni kvalitásoknak hiszünk a sztereotípiák helyett. Nemtől függetlenül várjuk leendő kollégáink jelentkezését ezermester, takarító, valamint szőnyegtisztító munkakörre.

Döntse el, mikor szeretne dolgozni. Nem kell változtatnia a megszokott rutinján, pusztán a szabadidejébe kell beillesztenie. Már heti 2 óra munkával is átlag 50 000 Ft-ot kereshet.

Döntse el, hol szeretne dolgozni. Budapest hatalmas város, éppen ezért nem várjuk el, hogy a saját kerületén kívül vállaljon munkát. Ha az agglomeráció egyik településén él, csak az Ön által megadott területen kap megbízást.

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT ÉS 24 ÓRÁN BELÜL VISSZAHÍVJUK!

  Üzenete megérkezett hozzánk. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Hiba történt. Kérjük, próbálja újra.

  Melyik munkakörre szeretne jelentkezni?
  ezermestertakarítószőnyegtisztító

  Mely nap(okon) szeretne dolgozni?
  hétfőkeddszerdacsütörtökpéntekszombatvasárnap

  Mely kerület(ekben) szeretne munkát vállalni?
  I. kerületII. kerületIII. kerületIV. kerületV. kerületVI. kerületVII. kerületVIII. kerületIX. kerületX. kerületXI. kerületXII. kerületXIII. kerületXIV. kerületXV. kerületXVI. kerületXVII. kerületXVIII. kerületXIX. kerületXX. kerületXXI. kerületXXII. kerületXXIII. kerületbudapesti agglomeráció