ORDERED HOUSE, ORDERED MIND.

Prémium minőségű szolgáltatások, pontos határidők, garancia az általunk végzett munkára. Természetesen mindezért Önnek egy forinttal sem kell többet fizetnie, mint máshol, sőt!

Nálunk egy helyen:

  • Tapasztalt, ellenőrzött hátterű személyzet
  • Egyszeri vagy folyamatos szolgáltatások
  • Igény esetén állandó munkatársak
  • Professzionális felszerelések
  • Dedikált kapcsolattartó
  • 100% elégedettség

Takarítóink

Lenyűgöző. Példátlan. Egyedülálló. Ezekkel tudjuk a legjobban jellemezni takarítóink munkáját. Túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen? Próbálja ki!

Karbantartóink

Több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött igen kevés dologgal lehet zavarba hozni karbantartóinkat. Nincs eszközbeszerzés, nincs üresjárat, csak a tényleges munkavégzésért kell fizetnie.

Ön jelzi, mi megoldjuk

Akár kisebb, akár nagyobb az elvégzendő feladat, kollégáinknak már koruknál fogva is méltán híres problémamegoldó készségük.

Minden kollégánk ellenőrzött

Csapatunk minden egyes tagjának személyére és munkájára is garanciát vállalunk.

Egyeztessen dedikált kapcsolattartójával

Minden partnerünknél cég a cégben kapcsolatot alakítunk ki, ezáltal a kiszervezés észrevétlen.


MIÉRT MI?

A kiválóság iránti elkötelezettségünk mellett van még pár tulajdonságunk, amelyek az átlag fölé emelnek és meghatározzák működésünket.

MEGBÍZHATÓ KOLLÉGÁK

Talán a szolgáltatás minőségénél is fontosabb, hogy az ember megbízzon abban, akit beenged az otthonába. Csak és kizárólag erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, válogatott csapattal dolgozunk.

MINŐSÉGBEN A MAXIMUM A MINIMUM

A legkiválóbb eszközöket és tisztítószereket használjuk otthona védelmében. Igenis lehet úgy takarítani vagy villanyt szerelni, hogy közben nem teszünk kárt másban. Sokakkal ellentétben nekünk ez nem okoz problémát.

1500+
ügyfél
100%
elégedettség
30+
kolléga
1000
tiszta otthon

ÖN PIHEN,
MI DOLGOZUNK.

Töltse a szabadidejét a családjával, a hobbijával vagy csak simán pihenéssel, otthonával kapcsolatos teendőit pedig bízza ránk. Nem fog csalódni!

Időpontfoglalás

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOK

100% BIZTONSÁG

Környezetünket a legkisebb mértékben terhelő, de annak erőforrásait a lehető legmagasabb fokon kihasználó technológia segítségével egyszerre hatékony, mégis biztonságos szerekkel dolgozunk.

EGY FÖLDÜNK VAN!

Természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát és korszerű eljárásokkal, az Európai Unió szakmai előírásainak megfelelő termékekkel védjük az Ön és mindannyiunk otthonát.