A karbantartásnak cégen kívül, a pénzének cégen belül van a helye.

Murphy szerint ami elromolhat, az el is romlik. Karbantartóra mindenkinek szüksége van, de az egyáltalán nem mindegy, hogy ezért mennyit kell fizetnie havonta. Kiszervezett karbantartó szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az egyedi igényeknek és minőségi elvárásoknak megfelelve, egy  hatékony, költségoptimalizált megoldást kínáljunk partnereinknek.

Projektalapú együttműködés azoknak, akiknél a meghibásodás ritkább, de annál sürgősebb.

A projektalapon elszámolt, kiszervezett karbantartás legnagyobb előnye, hogy Ön csak a tényleges munkavégzésért fizet, megszűnik az üresjárat, mégis 0-24 rendelkezésre állást biztosítunk, ezáltal még rugalmasabb is, mint a klasszikus foglakoztatás, hiszen bármikor kereshet minket, ezáltal a lehető leggyorsabban elhárításra kerülnek a problémák.

Klasszikus karbantartás outsourcing a biztonsági játékosoknak.

Ez a rendszer bizonyára ismerős Önnek, jó eséllyel most is ez alapján foglalkoztatja karbantartóját. Fix munkaidő, folyamatos jelenlét, ami viszont merőben eltérő, az a felelősség és a költségek.

A kiszervezett karbantartás lényege, hogy Ön biztosítja a helyet, mi pedig biztosítjuk a karbantartót és igény szerint a szerszámokat is. A teljes szolgáltatást elszámolhatja költségként, mindez ráadásul még kedvezőbb is, mintha a garantált bérminimumon foglalkoztatna saját karbantartót.

Nem csak a problémával, a beszerzéssel sem kell törődnie. Mi intézzük a hiba elhárításához szükséges anyagokat is.

  Kérjen ajánlatot és 24 órán belül felkeressük Önt.

  Megrendelés elküldve.

  Valami hiba történt. Kérjük, próbálja újra.

  Személyes adatok
  Céges adatok
  Kiszervezett karbantartás fajtája

  A megrendelés elküldve.

  Valami hiba történt. Kérjük, próbálja újra.